länk till startsidan klicka för startsida
 Om Posit designelement GPS-koordinater designelement Beskrivningar designelement Om Posit

Sluta leta på ett omodernt sätt

Är du funnen?

Positionering blir allt viktigare. Med GPS och kartor i snart sagt varje mobil eller handdator gäller det att dina trogna kunder hittar dig - inte din konkurrent! Vi på POSIT gör det lätt att handla hos dig

Fartkamerornas position finns att få på Internet och det är populärt att ladda ner,  men som kund och upptäcktsresande turist vill jag ha fler 'Point Of Interest'. Med GPSen levereras miljoner POI men dessa är ibland många, många år gamla.
Har jag ett gasbil vill jag veta var närmaste station finns finns. I navigatorn är inte de nya stationer med. Tråkigt att behöva köra många mil extra. Hos Posit finns färska POI. Posit levererar i de flesta format som din mobil eller GPS behöver.

Förr delade man ut kartor men nu finns det bättre, billigare och smartare sätt.

Vi på Posit digitaliserar, sammanställer, konverterar och förädlar din position till populära format så att dina kunder lätt kan använda moderna hjälpmedel.
Vi hjälper dig så att dina trogna kunder kan ladda denna information direkt från din hemsida eller länka till oss för full och uppdaterad information. I mobilen kan de direkt hämta en utvald position för direkt navigering.

Vi har hjälpt företag i många brancher. Som exempel kan nämnas Ahlsells, Övergrans Jordbruk, Stockholms Lokaltrafik, FordonsGas, Rättviks kommun
Slangsnabben, St1, Shell, Hälsinglands kommuner, Safedriving m.fl.

Kontakt:
Skriv in denna adress för att kontakta PosIt

F-skatt
Momsregistrerad